“In 2010 hebben we als familie Tandartspraktijk De Groene Hoek opgericht, de twee broers Ashkan en Armin, en de ouders Soedie en David. Het was een enorme uitdaging om een tandartspraktijk te starten in de moderne Vinex-wijk Nesselande in Rotterdam. In 2010 bestond Nesselande nog niet zo heel lang. Het was voor ons een goede gelegenheid om als eerste een praktijk te starten in Nesselande, maar achteraf bleek dat er nog twee andere praktijken voor ons hier gevestigd waren. Wij waren dus de derde praktijk in deze moderne buurt.

We begonnen destijds met nul patiënten, maar inmiddels hebben we duizenden patiënten. In het begin was De Groene Hoek de kleinste praktijk in deze regio. Door de enorme groei dankzij onder andere mond-tot-mond reclame, marketing en management zijn wij inmiddels één van grootste praktijken in Rotterdam. Eén van de redenen dat wij zo enorm gegroeid zijn is omdat De Groene Hoek een familiepraktijk is. Er wordt weinig uitbesteedt. In deze praktijk voelt iedereen zich betrokken en verantwoordelijk en doet zijn uiterste best om het werk goed uit te voeren. We hebben een bedrijfscultuur opgebouwd waar de personeelsleden net zo betrokken zijn als de familieleden. Binnen ons team hebben we allerlei specialisaties in huis: algemene-, esthetische- , prothetische tandheelkunde, kindertandheelkunde, implantologie, endodontologie, injectables (Botox & Fillers), mondzorg, marketing en management tot de vele andere verborgen werkzaamheden.

Binnen De Groene Hoek hebben we bijna alle personeelsleden zelf intern opgeleid. Een deel daarvan heeft bij ons stage gelopen via ROC Zadkine College en zijn na de opleiding ons team komen versterken. Een ander deel is intern opgeleid tot bijvoorbeeld assistent of baliemedewerker. Sinds 2017 zijn we ook een ISO gecertificeerde praktijk.